Junior Recruiter

Solliciteer nu

Junior Recruiter

FULL-TIME · GOUDA

Als Junior Recruiter kan je tegenwoordig overal aan de slag. Dat is precies waarom jij kritisch door verschillende vacatures op zoek bent naar die ene plek waar jij kan blijven groeien. Want zeg nou zelf, waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past? Als Junior Recruiter bij iSense ben je volledig verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van verschillende IT professionals. Geen kennis van IT? Geen probleem! Met behulp van onze talloze trainingen zorgen wij dat je kan meepraten met iedereen, van internationale developers tot doorgewinterde systeembeheerders.

Wat heb je?

 • HBO werk- en denkniveau
 • 1-2 jaren ervaring
 • Energie en enthousiasme
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een ondernemersgeest en teamspirit
 • Goede sociale & communicatieve skills


Wat krijg je?

 • Geld, €2500 - €5000 (vast + bonus) o.b.v. 40 uur
 • 23 tot 27 vrije dagen
 • Incentives (van circuit rijden tot city trips)
 • Advanced Trainingsprogramma
 • Persoonlijke coaching
 • Een baan waar je nog flink in kan doorgroeien!

Wat ga je echt doen?

Als Junior Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van verschillende IT professionals. Je searcht, matcht en spreekt potentiële kandidaten en in korte tijd bouw je een eigen netwerk op. Je voert sollicitatie- en intakegesprekken, houdt de klant op de hoogte en je blijft in contact met onze IT professionals in het veld. Je hoort wel eens dat jij 'veel balletjes in de lucht kan houden'. Wat dat betreft zou je prima in het circus kunnen werken! Het belangrijkste is dat iedere bemiddeling maatwerk is; je zorgt dus voor een blije professional en een blije klant. Jij kan de mooiste match maken, de juiste IT'er op een leuke werkplek waar hij of zij nog genoeg kan groeien.

Jouw Recruitment carrière op de groei!
Vanaf het begin weet je precies waar je aan toe bent. Er ligt namelijk een mooie doorgroeipad voor je klaar waarin je precies kan zien waar je naartoe kunt groeien! Afhankelijk van je ervaringsniveau begin je als Associate IT Resource Consultant waarin je tijdens een advanced trainings- en coachingsprogramma veel leert en deze learnings direct kunt toepassen. Wie weet rijd je wel weg in een mooie Audi A3?! Je volgende stap is die naar IT Resource Consultant. Een nieuwe stap waarin je jouw skills nog verder kunt ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast zet je flinke stappen met key accountmanagement of bijvoorbeeld field coaching! Last but not least is er de stap naar Senior IT Resource Consultant of Manager Recruitment. De mogelijkheden zijn eindeloos, er staat zelfs een mooie Audi A5 voor je klaar! The sky is the limit.

Een werkdag van een super Recruiter

De ochtend van een Junior Recruiter begint met het evalueren van alle vacatures en het bespreken van je de resultaten van, onder andere, jouw zoektocht. Met andere Recruitment Consultants perfectioneer jij continu jouw methodes. Vervolgens priorteer jij met je team de openstaande vacatures en ga je vervolgens op zoek naar passende IT Professionals! De IT professionals bevinden zich in ons netwerk, online, op beurzen of bij andere organisaties. Jij weet ze te vinden en te boeien. De meest interessante Professionals stel je natuurlijk gelijk voor bij de inhurende manager, een belangrijk contactmoment. 

’s Middags komt er een kandidaat op kantoor voor een kennismakingsgesprek, altijd leuk om elkaar persoonlijk even te zien en te spreken. Zo krijg je pas echt een goed beeld bij de dromen, ambities en de persoonlijkheid van de IT professional. Een drukke dag want er lopen natuurlijk meerdere trajecten, die jij natuurlijk managed. Net voor je gaat afsluiten krijg je een belletje van een IT professional die op gesprek is geweest! Het gesprek ging goed, het gevoel van beide kanten is er en het ziet er goed uit! Jij zet alvast alles in werking voor een vervolggesprek voor je de dag afsluit. 

Contact?

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het coronavirus zal de sollicitatieprocedure er iets anders uitzien dan normaal. Wij werken door maar wel verantwoord. De reactietijd zal daarom hetzelfde zijn maar alle sollicitatiegesprekken zullen telefonisch of via Skype verlopen. Als je meer over het sollicitatieproces of deze vacature wil weten kun je contact opnemen met Team Talent via 0182 - 69 20 20. Als bellen nu écht niet uitkomt; stuur dan een mailtje naar talent@isense.nl

Patty

Onno

Eline

Follow us!