Recruiter

Solliciteer nu

Recruiter Gouda - fulltime

DIT IS EEN DOORLOPENDE VACATURE - STARTDATUM: LIEVER VANDAAG DAN MORGEN

Als Recruiter kan je tegenwoordig overal aan de slag. Dat is precies waarom jij kritisch door verschillende vacatures op zoek bent naar die ene plek waar jij kan blijven groeien. Want zeg nou zelf, waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past? In deze functie ben je volledig verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van verschillende ICT professionals. Geen kennis van ICT? Geen probleem! Met behulp van onze talloze trainingen zorgen wij dat je kan meepraten met iedereen, van internationale developers tot doorgewinterde systeembeheerders. Voel jij het kriebelen om van deze matches een succes te gaan maken?

Wat ga je echt doen?

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het hele werving- en selectieproces van verschillende ICT professionals. Je searcht, matcht en spreekt potentiële kandidaten en in korte tijd bouw je een eigen netwerk op.

Je voert intakegesprekken, houdt de klant en kandidaat op de hoogte en schakelt met je Sales Consultant. Je hoort wel eens dat jij 'veel balletjes in de lucht kan houden'. Wat dat betreft zou je prima in het circus kunnen werken! Het belangrijkste is dat iedere bemiddeling maatwerk is; je zorgt dus voor een blije professional en een blije klant. Jij kan de mooiste match maken, de juiste ICT'er op een leuke werkplek waar hij of zij nog genoeg kan groeien.

Jouw Recruitment carrière op de groei!
Vanaf het begin weet je precies waar je aan toe bent. Er ligt namelijk een mooi doorgroeipad voor je klaar waarin je precies kan zien waar je naartoe kunt groeien! Afhankelijk van je ervaringsniveau krijg je een trainings- en coachingsprogramma waarin je veel leert en deze kennis ook direct kunt toepassen. Afhankelijk van je prestaties kan je na ongeveer 1,5 jaar jouw volgende stap zetten, waarbij je jouw skills nog verder kunt ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsbudget. 

Nog niet uitgeleerd? Het is op dit moment ook mogelijk om richting key accountmanagement of field coaching te gaan, en kan je wegrijden in een Audi A3. Last but not least is er de stap naar senior of manager. De mogelijkheden zijn eindeloos, er staat zelfs een mooie Audi A5 voor je klaar! The sky is the limit!

Wat heb je?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar ervaring als recruiter
 • Energie en enthousiasme
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een ondernemersgeest en teamspirit
 • Goede sociale & communicatieve skills


Wat krijg je?

 • Geld, €2500 - €3000 vast o.b.v. 40 uur. Hier bovenop nog een bonusstructuur zonder limiet!
 • 23 tot 27 vrije dagen
 • Incentives (van circuit rijden tot city trips)
 • Trainingsprogramma en persoonlijke coaching
 • Een baan op de groei met een duidelijk uitgestippeld doorgroeipad!

Een werkdag van een super recruiter

Je ochtend begint met het evalueren van alle vacatures en het bespreken van je de resultaten van, onder andere, jouw zoektocht. Door middel van interne opleidingen perfectioneer jij continu jouw methodes. Vervolgens priorteer jij met je team de openstaande vacatures en ga je op zoek naar passende ICT Professionals! Zij bevinden zich in ons netwerk, online of bij andere organisaties. Jij weet ze te vinden en te boeien. De meest interessante professionals stel je natuurlijk gelijk voor bij de klant, een belangrijk contactmoment.

’s Middags heb jij een (video)call met een kandidaat waar je al een paar dagen naar op zoek bent. Door goed door te vragen en interesse te tonen krijg je echt een goed beeld bij de dromen, ambities en de persoonlijkheid van de ICT professional. Dit is erg belangrijk, want JIJ gaat het verschil voor de kandidaat maken.

Het is een drukke dag want er lopen meerdere trajecten, die jij natuurlijk als een pro aan het beheren bent. Net voor je gaat afsluiten krijg je een belletje van een kandidaat die op gesprek is geweest! Het gesprek ging goed, het gevoel van beide kanten is er en het ziet er goed uit! Jij zet alvast alles in werking voor een vervolggesprek voor je de dag afsluit. Wie weet sla jij morgen wel op onze gong om je deal te vieren! 

En nu?

Ben jij enthousiast geworden na deze vacature? Solliciteer dan gelijk of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens. We zullen een telefonische afspraak met je inplannen om kennis te maken. Nog steeds enthousiast? Dan plannen we een gesprek in via Teams of op kantoor om te kijken of die klik er echt is. Na dit gesprek volgt nog een gesprek met onze managers zodat jij een compleet beeld hebt van de organisatie. Daarna volgt bij een match gelijk het aanbod!

Contact?

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het coronavirus zal de sollicitatieprocedure er iets anders uitzien dan normaal. Wij werken door maar wel uiteraard wel verantwoord. De reactietijd zal daarom hetzelfde zijn maar alle sollicitatiegesprekken zullen telefonisch of via Teams verlopen. Als je meer over het sollicitatieproces of deze vacature wil weten kun je contact opnemen met Team Talent via 0182 - 69 20 20. Als bellen nu écht niet uitkomt; stuur dan een mailtje naar talent@isense.nl of stuur een appje naar onderstaande telefoonnummers!

Fabienne
0182 - 692 037

Follow us!