over iSense

Even voorstellen (mocht dat nog nodig zijn). Wij zijn iSense. Een jonge club professionals van gemiddeld 26 jaar. Succes en geluk, voor ons én voor onze klanten & professionals, dat streven we na. Haal je alles eruit wat erin zit en stijg je boven jezelf uit? Wij helpen je dit te bereiken! Daarnaast vieren wij onze successen maar al te graag met toffe uitjes en tripjes. Dat is misschien nog wel het belangrijkste, wij hebben plezier in wat we doen én met elkaar! 

Volg ons op instagram

  

Cultuur

Zoals wij dat noemen business casual, maar de business komt natuurlijk altijd first! Wij houden van gezelligheid en hebben op zijn tijd flinke lol met elkaar. Als de business booming is vieren we het succes met toffe uitjes zoals helikoptervliegen, VIP bij Martin Garrix of misschien wel met een citytrip! Natuurlijk hebben we een goedbezochte vrijdagmiddagborrel en eens per jaar een grote, inmiddels legendarische iSense Zomer BBQ!

but first...

lekker eten

en professionals

We zijn jong en barsten van de energie, maar boven alles zijn wij echte professionals. Het gebrek aan rimpels betekend bij ons zeker niet dat we mindere kwaliteit leveren. Integendeel zelfs. Wij weten waar we het over hebben. Zo hoeven klanten niet te vertellen waar ze naar op zoek zijn en hoeven kandidaten ons niet te vertellen wat hun functie inhoudt. Door onze IT trainingen gaan wij goed voorbereid op zoek naar de juiste kandidaat voor the job! We zijn constant bezig onszelf te ontwikkelen en om altijd op de hoogte te zijn van de markt zodat we geen kansen onbenut laten!

Onno, Patty, Rosanne, Eline en Claire, zij zijn team Talent. Zij staan voor je klaar om al je vragen over ons en de vacatures te beantwoorden. Je kunt ze bereiken via 0182 - 69 20 20 of als je liever een mailtje stuurt, dat kan naar talent@isense.nl.