Recruitment Traineeship

Solliciteer nu

Recruitment Traineeship Gouda - fulltime

DIT IS EEN DOORLOPENDE VACATURE - STARTDATUM: LIEVER VANDAAG DAN MORGEN

Tijdens het Recruitment Traineeship leer je binnen no-time de kneepjes van het vak, en leiden we je op tot Recruitment Consultant. Wij bieden een compleet traineeship met diverse trainingen, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om direct zelf aan de slag te gaan. Jij gaat er namelijk voor om de beste ICT'er aan de leukste en meest ambitieuze werkplek te krijgen. Je gaat letterlijk geld verdienen door anderen gelukkig te maken. Dat klinkt toch fantastisch? Jouw Recruitment carrière op de groei begint met dit toffe Traineeship!

Wat ga je echt doen?

Tijdens je traineeship ben je al vanaf dag 1 bezig met het onder de knie krijgen van het volledige recruitment proces. Vanaf maand 2 word je zelf verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van verschillende ICT professionals binnen je eigen team. Je searcht, matcht en spreekt potentiële kandidaten - in korte tijd bouw je een netwerk op. Je voert intakegesprekken, houdt de klant op de hoogte en je blijft in contact met onze ICT professionals in het veld. Je hoort wel eens dat jij 'veel balletjes in de lucht kan houden'. Wat dat betreft zou je prima in het circus kunnen werken! Het belangrijkste is dat iedere bemiddeling maatwerk is; je zorgt dus voor een blije professional en een blije klant. Jij kan de mooiste match maken en de juiste ICT'er op een plek krijgen waar nog genoeg ruimte is om te groeien

Carrière maken
Je zoekt een toffe job, waar je veel kan leren tijdens, met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een trainings- en coachingsprogramma waar je veel leert en deze kennis direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Vanaf je start weet je wat je kunt bereiken bij Experis iSense, let’s prove it! 
Na ongeveer 1,5 jaar maak je een nieuwe stap waarin je jouw skills nog verder kunt ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast kun je je gaan focussen op key accountmanagement of bijvoorbeeld field coaching. Bovendien kan je wegrijden in een Audi A3! Last but not least is er de stap naar senior of manager. De mogelijkheden zijn eindeloos, er staat zelfs een mooie Audi A5 voor je klaar! The sky is the limit.

Wat heb je?

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Energie en enthousiasme;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een ondernemersgeest en teamspirit;
 • Commerciële skills.Wat krijg je?

 • Geld, €2500 - €2750 vast o.b.v. 40 uur. Hier bovenop nog een bonusstructuur zonder limiet!
 • 23 tot 27 vrije dagen;
 • Incentives (van circuit rijden tot city trips);
 • Intensief opleidingsprogramma;
 • Persoonlijke coaching;
 • Een baan op de groei met een duidelijk uitgestippeld doorgroeipad!

Een werkdag van een Recruitment Trainee

Jouw ochtend begint met het bespreken van de resultaten van jouw zoektocht naar nieuwe systeembeheerders. Tijdens het doornemen van deze kandidaten krijg je een aantal nuttige tips van je collega’s. Hierna heb je een call gepland staan met die gezellige en spraakzame ICT professional die je vorige week al even had gesproken over die ene interessante functie. Ze laat weten de functie erg interessant te vinden en dit betekend dat jij haar mag voorstellen bij de klant! Fantastisch!

Na een overheerlijke lunch en een potje tafeltennis ga je samen met de andere trainees een training volgen over hoe je ervoor zorgt dat vacatures online het best vindbaar zijn. Handig, want deze kennis kan je vervolgens meteen toepassen op de vacature die je hebt openstaan. Uit het niets hoor je de gong op de verdieping van jouw team klinken. Jouw collega heeft zojuist een vette deal gedaan en neemt de felicitaties van de rest van de afdeling in ontvangst! Ben jij de volgende?

En nu?

Ben jij enthousiast geworden na deze vacature? Solliciteer dan gelijk of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens. We zullen een telefonische afspraak met je inplannen om kennis te maken. Nog steeds enthousiast? Dan plannen we een gesprek in via Teams of op kantoor om te kijken of die klik er echt is. Na dit gesprek volgt nog een gesprek met onze managers zodat jij een compleet beeld hebt van de organisatie. Daarna volgt bij een match gelijk het aanbod!

Contact

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het coronavirus zal de sollicitatieprocedure er iets anders uitzien dan normaal. Wij werken door maar wel uiteraard wel verantwoord. De reactietijd zal daarom hetzelfde zijn maar alle sollicitatiegesprekken zullen telefonisch of via Teams verlopen. Als je meer over het sollicitatieproces of deze vacature wil weten kun je contact opnemen met Team Talent via 0182 - 69 20 20. Als bellen nu écht niet uitkomt; stuur dan een mailtje naar talent@isense.nl of stuur een appje naar onderstaande telefoonnummers!

Fabienne
0182 - 692 037

Follow us!