Sales Consultant

Solliciteer nu

Sales Consultant

FULL-TIME · GOUDA

Jouw Sales carrière op de groei! Want werken als Sales Consultant is een vak apart. Het gaat niet alleen om een mooi salaris, of het onderhouden van warm contact met jouw relaties. Jij weet als geen ander hoe fantastisch het voelt om samen met je team de juiste IT’er te koppelen aan de mooiste organisaties. Je komt als Sales Consultant binnen bij iSense, waar we dit werk al ruim twintig jaar doen, en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn we al zes keer uitgeroepen tot ICT-detacheerder van het jaar.

Wat heb je?

 • HBO werk- en denkniveau 
 • 1-2 jaren ervaring
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Energie en enthousiasme
 • Commerciële skills
 • Teamspirit

Wat krijg je?

 • Geld, €2500 - €6000 (vast + bonus) o.b.v. 40 uur
 • Leaseauto VW Polo
 • 23 tot 27 vrije dagen
 • Incentives (van circuit rijden tot city trips)
 • Advanced trainingsprogramma
 • Persoonlijke coaching
 • Een baan waar je nog flink in kan doorgroeien!

Wat ga je echt doen?

Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor een regio waarin je bedrijven helpt met het invullen van (moeilijke) ICT vacatures. Jij bent in deze rol het eerste aanspreekpunt voor bestaande en je eigen nieuwe klanten. In een multidisciplinair team (recruiters – marketing en business support) weet jij te verrassen met het beste voorstel. Als die ene klant voor die ene vacature een IT professional zoekt; dan ga jij die klant helpen! Zo ben je geregeld onderweg in je eigen auto van de zaak. Jij bent volledig commercieel verantwoordelijk voor dit traject. De wensen van het bedrijf en de professional verlies jij nooit uit oog.

Jouw loopbaan op de groei
Afhankelijk van jouw ervaringsniveau begin je bij iSense als Associate Area Consultant. Vanaf het begin ligt er een mooi doorgroeipad klaar waarin je precies kan zien hoe groot je al bent hoe groot je nog kan worden. Tijdens deze fase volg je een advanced training- en coachingsprogramma en krijg je de kans om naast het contact met bestaande klanten, een nieuw klantenbestand op te bouwen. In ongeveer één jaar groei je door tot Area Consultant, waarmee je toegang krijgt tot een persoonlijk opleidingsbudget en een Audi A3. In deze periode kun je je verder ontwikkelen tot Senior Area Consultant of Area Manager, waarin the sky the limit is! Heb je op dit moment nog geen ervaring? Geen probleem! Je kan namelijk ook altijd beginnen als Sales Trainee.

Een werkdag van een super Sales

De ochtend van een Sales Consultant begint met administratieve zaken, zoals het bijwerken van je mail en kijken waar de kansen liggen in de markt. Daarna ga je verder in je zoektocht naar vacatures die bij bedrijven openstaan, en bij elke toffe functie klim je meteen in de telefoon. Als de super sales die je bent regel je meteen een afspraak op hun kantoor om ze verder te overtuigen van onze kwaliteiten.

Je bouwt je eigen klantenportefeuille op en zorgt ervoor dat bedrijven bij jou terugkomen. Naast de telefonische acquisitie, bedrijven spotten in de markt, en overleg met je IT resource consultant ben jij verantwoordelijk voor de tarieven en onderhandelingen, want dat is uiteraard part of the job. Weet jij onze klanten te verrassen?

Direct contact?

Dat kan! Als je meer over deze vacature wil weten of andere gekke vragen hebt over iSense kun je contact opnemen met Team Talent (Onno, Patty, Eline, Maartje of Liselot) via 0182 - 69 20 20. Als je nu in de stiltecoupé zit en niet kan bellen; stuur dan een mailtje naar talent@isense.nl

Patty

Onno

Eline

Maartje

Liselot

Follow us!