Sales Traineeship

Solliciteer nu

Sales Traineeship Gouda - fulltime

DIT IS EEN DOORLOPENDE VACATURE - STARTDATUM: LIEVER VANDAAG DAN MORGEN

Tijdens het Sales Traineeship bij Experis iSense krijg je zoveel meer dan een mooie auto onder je kont en elke maand een prachtige vergoeding. Jij werkt namelijk dagelijks met de mooiste bedrijven en een enthousiast team keihard om de juiste ICT’er aan zijn nieuwe droombaan te helpen. Zo bouw je je eigen business op en kan je binnen een jaar doorgroeien tot Sales Consultant. En dit alles geeft jou uiteraard een enorme kick! Dit doe je allemaal bij iSense, een organisatie waar jouw groei centraal staat. Met een gemiddelde leeftijd 27 jaar zijn wij een expert in het opleiden van young professionals. Op dit moment zoeken we nieuwe sales toppers in spé voor onze vestiging in Gouda, die samen met ons van Experis iSense een nog groter succes willen maken!

Wat ga je echt doen?

Wil jij sales van A tot Z onder de knie krijgen? Dan ben je bij Experis iSense aan het juiste adres! In ons traineeship word je vanaf dag één verantwoordelijk voor een eigen regio waar je mooie klanten gaat binden aan Experis iSense. Door alle trainingen en persoonlijke begeleiding leer jij binnen no-time de kneepjes van het vak. Wakkert dit de ondernemer in jou aan?


Jouw loopbaan op de groei!
Je zoekt een startersfunctie, met veel verantwoordelijkheid en bent een commercieel talent? Dan zit je goed bij Experis iSense. Want bij ons krijg je tientallen trainingen waarbij je de kennis altijd meteen kan toepassen. Wil je weten hoe je die ene klant nét over de streep kunt trekken? Zelfs onze Managing Directors staan voor je klaar om je hier mee te helpen. Wil je weten waar je over een tijdje aan toe bent in je carrière? Vanaf het begin ligt er een mooi doorgroeipad voor je klaar waarin je precies kan zien hoe groot je al bent en waar je nog naartoe kunt groeien. 

In ongeveer één tot twee jaar groei je door tot Sales Consultant, waarmee je je lease auto mag inruilen voor een Audi A3, en krijg je daarnaast ook toegang tot een persoonlijk opleidingsbudget. In deze periode kun je je verder ontwikkelen tot senior of manager, waarin the sky the limit is! Die mooie successen komen natuurlijk niet aanwaaien. Maar dat maakt het dan ook des te leuker om te vieren met je collega’s. Of we nu VIP bij Martin Garrix zijn, naar de Efteling gaan of een mooie citytrip maken; successen vieren we samen! Jouw sales carrière, op de groei!

Wat heb je?

 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Energie en enthousiasme;
 • Commerciële skills;
 • Teamspirit.Wat krijg je?

 • Geld, €2500 - €2750 vast o.b.v. 40 uur. Hier bovenop nog een bonusstructuur zonder limiet!
 • Leaseauto;
 • 23 tot 27 vrije dagen;
 • Incentives (van circuit rijden tot city trips);
 • Intensief opleidingsprogramma en persoonlijke coaching;
 • Een baan op de groei met een duidelijk uitgestippeld doorgroeipad!

Een werkdag van een sales trainee

Jouw ochtend bestaat uit het opstarten met je team om samen te kijken waar de kansen van die dag liggen. Gaan de recruiters vandaag een kandidaat aanbieden bij een klant? Welke bedrijven staan er vandaag op de planning om contact mee op te nemen?

Daarna ga je op zoek naar vacatures die openstaan bij andere bedrijven om vervolgens deze bedrijven te benaderen. Welke bedrijven kun jij met jouw skills en persoonlijke touch verder helpen en hoe? Je bent continu bezig met het opbouwen van een relatie, zowel telefonisch als op afspraak. Voornamelijk de eerste maanden ben jij bezig met het leren kennen van de klanten in jouw eigen regio. Daarom hang jij veel aan de telefoon met prospects. Whatever it takes!

Na een gezellige lunch van de team-chefkok heb jij ‘s middags samen met de andere trainees een toffe training van één van onze Sales Managers die jullie verschillende gesprekstechnieken leert. Na de training hoor je de gong op de verdieping van jouw team klinken. Jouw collega heeft zojuist een vette deal gedaan en neemt de felicitaties van de rest van de afdeling in ontvangst! Wanneer maak jij jouw eerste deal?

En nu?

Ben jij enthousiast geworden na deze vacature? Solliciteer dan gelijk of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens. We zullen een telefonische afspraak met je inplannen om kennis te maken. Nog steeds enthousiast? Dan plannen we een gesprek in via Teams of op kantoor om te kijken of die klik er echt is. Na dit gesprek volgt nog een gesprek met onze managers zodat jij een compleet beeld hebt van de organisatie. Daarna volgt bij een match gelijk het aanbod!

Contact?

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het coronavirus zal de sollicitatieprocedure er iets anders uitzien dan normaal. Wij werken door maar wel uiteraard wel verantwoord. De reactietijd zal daarom hetzelfde zijn maar alle sollicitatiegesprekken zullen telefonisch of via Teams verlopen. Als je meer over het sollicitatieproces of deze vacature wil weten kun je contact opnemen met Team Talent via 0182 - 69 20 20. Als bellen nu écht niet uitkomt; stuur dan een mailtje naar talent@isense.nl!

Fabienne
0182 - 692 037

Follow us!