Sales Traineeship

Solliciteer nu

Sales traineeships op de groei!

TRAINEESHIP · GOUDA

Tijdens het Sales Traineeship bij iSense krijg je zoveel meer dan een mooie auto onder je kont en elke maand een prachtige vergoeding. Jij werkt namelijk dagelijks met de mooiste bedrijven en een enthousiast team keihard om de juiste IT’er aan zijn nieuwe droombaan te helpen. Zo bouw je je eigen business op en kan je binnen 6 maanden doorgroeien tot Sales Consultant. En dit alles geeft jou uiteraard een enorme kick! Dit doe je allemaal bij iSense, een organisatie waar jouw groei centraal staat.

Wat heb je?

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Energie en enthousiasme;
 • Commerciële skills;
 • Teamspirit.


Wat krijg je?

 • Geld, €2000 - €2500 vast o.b.v. 40 uur. Hier bovenop nog een bonusstructuur zonder limiet!
 • Leaseauto;
 • 23 tot 27 vrije dagen;
 • Incentives (van circuit rijden tot city trips);
 • Intensief opleidingsprogramma en persoonlijke coaching;
 • Een baan op de groei met een duidelijk uitgestippeld doorgroeipad!

Wat ga je echt doen?

Wil jij sales van A tot Z onder de knie krijgen? Dan ben je bij iSense aan het juiste adres! In ons Sales Traineeship word je vanaf dag 1 verantwoordelijk voor een eigen regio waar je mooie klanten gaat binden aan iSense. Door alle trainingen en persoonlijke begeleiding leer jij binnen no-time de kneepjes van het vak tijdens ons Sales Traineeship. Wakkert dit de ondernemer in jou aan?


Jouw loopbaan op de groei!
Je zoekt een tof traineeship, met veel verantwoordelijkheid en  bent een commercieel talent? Dan zit je goed bij iSense. Want bij ons krijg je tientallen trainingen waarbij je de kennis altijd meteen kan toepassen. Wil je weten hoe je die ene klant nét over de streep kunt trekken? Zelfs onze Managing Directors staan voor je klaar om je hier mee te helpen. Wil je weten waar je over een tijdje aan toe bent in je carrière? Vanaf het begin ligt er een mooi doorgroeipad voor je klaar waarin je precies kan zien hoe groot je al bent en waar je nog naartoe kunt groeien. 

In ongeveer één tot twee jaar groei je door tot Area Consultant, waarmee je je lease auto mag inruilen voor een Audi A3, en krijg je daarnaast ook toegang tot een persoonlijk opleidingsbudget. In deze periode kun je je verder ontwikkelen tot Senior Area Consultant of Area Manager, waarin the sky the limit is! Die mooie successen komen natuurlijk niet aanwaaien. Maar dat maakt het dan ook des te leuker om te vieren met je collega’s. Of we nu VIP bij Martin Garrix zijn, naar de Efteling gaan of een mooie citytrip maken; successen vieren we samen! Jouw Sales carrière, op de groei!

Een werkdag van een Sales trainee

Jouw ochtend als Sales trainee bestaat uit het opstarten met je team om samen te kijken waar de kansen van die dag liggen. Gaan de recruiters vandaag een kandidaat aanbieden bij een klant? Welke bedrijven staan er vandaag op de planning om contact mee op te nemen?

Daarna ga je op zoek naar vacatures die openstaan bij andere bedrijven om vervolgens deze bedrijven te benaderen. Welke bedrijven kun jij met jouw Sales skills en persoonlijke touch verder helpen en hoe? Je bent continu bezig met het opbouwen en uitbouwen van een relatie, zowel telefonisch als op afspraak. Whatever it takes!

Na een gezellige lunch van de team-chefkok heb jij ‘s middags samen met de andere trainees een toffe training van één van onze Sales Managers die jullie leert iedereen te overtuigen. Na de training hoor je de gong op de verdieping van jouw team klinken. Jouw collega heeft zojuist een vette deal gedaan en neemt de felicitaties van de rest van de afdeling in ontvangst! Ben jij de volgende?

Contact?

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het coronavirus zal de sollicitatieprocedure er iets anders uitzien dan normaal. Wij werken door maar wel uiteraard wel verantwoord. De reactietijd zal daarom hetzelfde zijn maar alle sollicitatiegesprekken zullen telefonisch of via Skype verlopen. Als je meer over het sollicitatieproces of deze vacature wil weten kun je contact opnemen met Team Talent via 0182 - 69 20 20. Als bellen nu écht niet uitkomt; stuur dan een mailtje naar talent@isense.nl

Patty

Eline

Follow us!